Semakin Dibagi Semakin Bertambah

Archive for the ‘Sajak Nalaktak Jun Junaedi’ Category

BULAN GE IMUT

(sajak keur Neneng)

 

Neneng;

bulan imut

ningali lampah urang

 

Neneng;

bentang narawangan

ngabandungan asih urang

 

Neneng;

cinta urang geus kembangan

alam dunya asa nu duaan

 

Neneng;

endah cinta urang jaga

meh kontrakan asa surga

 

Bener nya Neng?

lamun cinta geus abadi

taeun embe ge asa ciki

 

Camp Rawayan 1997

ANTARA ANJEUN KURING JEUNG ANAK PA ERWE

(inget ka NNF)

 

Bihari,

urang ngahiji

malah kungsi ngumbar jangji

rek nyepeng cinta nepi ka pati

(amiis rasana)

 

Kamari,

datang beja

majar anjeun nyieun lampah cidra

kuring teu bisa narima

ahirna urang pasea

(asin karasana)

 

Kiwari,

urang paanggang

anjeun ka wetan mulang

kuring ka kulon miang

endah cinta tinggal sawangan

(haseum meureun nya?

 

Bener cinta teh persis NANO-NANO, aya amis, asin jeung haseum.

Camp Rawayan 1997

Awan Tag