Semakin Dibagi Semakin Bertambah

(inget ka NNF)

 

Bihari,

urang ngahiji

malah kungsi ngumbar jangji

rek nyepeng cinta nepi ka pati

(amiis rasana)

 

Kamari,

datang beja

majar anjeun nyieun lampah cidra

kuring teu bisa narima

ahirna urang pasea

(asin karasana)

 

Kiwari,

urang paanggang

anjeun ka wetan mulang

kuring ka kulon miang

endah cinta tinggal sawangan

(haseum meureun nya?

 

Bener cinta teh persis NANO-NANO, aya amis, asin jeung haseum.

Camp Rawayan 1997

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Awan Tag

%d blogger menyukai ini: